Palermo elektromos kerékpár

Neuzer Palermo elektromos kerékpár

Három fokozatú agyváltóval, teljes felszereltséggel és vagány stílusával csak azt várja, hogy meghódítsátok az utakat.

Tedd fel táskád a gumipókokkal ellátott csomagtartóra,
kapcsold a lámpákat a kezelőegységről,
állítsd be az öt rásegítési fokozat valamelyikét
és indulj munkába, vásárolni, vagy csak járd be a várost!

2020 októberétól a pedelec kerékpárok támogatására kiírt pályázattal 251.900,- forint helyett ezt az ebikeot 161.900,- forinttért lehet megvásárolni!

Neuzer Palermo pedelec ebike elektromos kerékpár


Rendeld meg tőlünk és vedd át kedvenc bringaboltodban ingyenesen üzembehelyezve, akár néhány napon belül!

Tovább a Palermo termékadatlapjára »


Részletek a bringáról:

A motor teljesítménye 250W. A rásegítés a kényelmes indulás érdekében nem azonnal teljes nyomatékkal indul, hanem fokozatosan erősödik. Ez segíti az elindulást és többek között a kavicsos terepen történő biztonságos haladást.
Az elektromos kerékpár választás fontos szempontja, a kérdés, ami minden pedelec vásárlás előtt elhangzik, hogy mennyit bír az akkumulátor? Nos, a dologos hétkoznapok átlagos felhasználására, mint ingázás, munkábajárás, bevásárlás valószínüleg nem létezik olyan kis kapacitású akkuval szerelt bringa, ami ne lenne elég.
A Palermoban az akkumulátor kapacitása 313Wh. Ez bőven elegendő hétköznapi felhasználásra, ingázásra. Tesztünk alapján 40-60km távolság nem okoz gondot neki.
A váltásról három fokozatú agyváltó gondoskodik, széles áttételtartománya miatt alkalmas emelkedők megmászására és tempós haladásra is, ráadásul megbízható és szinte teljesen karbantartás-mentes.
A kezelőszerv a kijelzőtől külön egységet alkot, így jól személyre szabható az elhelyezése. A kijelzőn a számok jól olvashatóak, a töltöttséget folyamatosan kijelzi, a többi kijelzett információ változhtatható, a lámpákkal együtt bekapcsolható háttérvilágítás is van.
A bringa tömege 22kg, ami a városi és trekking pedelecek között jó, tekintve, hogy teljes felszereltséggel, azaz sárvédővel, csomagtartóval, világítással együtt mutat ennyit a mérleg.
A rásegítés a szabványnak megfelelően 25km/h sebességig működik. Ez a közlekedésben elegendő maximális segítés (természetesen rásegítés nélkül gyorsabban is lehet menni) egy kerékpár - és különösképp egy elektromos kerékpár - esetében közel lehet az átlagsebességhez is. Egy nagyvárosban ez sok egyéb közlekedési eszköznél gyorsabb - viszont még biztonsággal kezelhető.

Magyar nyelvű használati utasítás letöltése »

Eredeti (angol nyelvű) használati utasítás letöltése [download user manual] »

Technikai paraméterek letöltése »

Neuzer Palermo elektromos kerékpár
Az integrált akkumulátor elegánsan elbújik a vázban, csak kis ledek tájékoztatnak a töltöttségről. Akár több, mint hatvan kilométeres hatótáv bújik meg ebben a kis akkuban.


Neuzer Palermo pedelec
A háromfokozatú agyváltó megbízható, szinte karbantartásmentes és könnyen kezelhető.


Neuzer Palermo ebike
A motor rásegítését, a lámpák kapcsolását és az egyéb funkciókat a könnyen használható kezelőegységről vezérelhetjük.


Neuzer Palermo ebike
Mindig képben lehetünk a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően: aktuális sebbesség, rásegítési fokozat és sok egyéb, hasznos infó olvasható le róla; mérete miatt menetközben is könnyedén.

 

Elképesztő áron, mindössze 251.900,-Ft-ért lehet egy közlekedési eszközöd, ami környezetbarát, mozgásra ösztönöz, stílusos és még buszjegyre vagy benzinre sem kell költened!

Rendeld meg a Viddabringát webáruházból és vedd át kedvenc bringaboltodban ingyenes szállítással és ingyenes üzembehelyzéssel néhány napon belül!

Tovább a Neuzer Palermo Ebike megrendeléshez »
Viddabringát Neuzer kerékpár webshopNeuzer kerékpár webáruház

Viddabringát webshop by Neuzer Bicycle Company  |  +36 20 427 1232