Milyen kerékpáros mobiltartót válasszak?

Egyszerű, könnyen kezelhető és könnyen felszerelhető mobiltartót teszteltünk.

M-wave mobiltartó kerékpárra - Neuzer kerékpár webshop
M-wave telefontartó egyenes kormányon

A termék teljesen hozza amit várnánk tőle. Minőségben rendben van, egyszerűen szerelhető és praktikus. Az M-Wave mobiltartó a telefonok nagyrészével kompatibilis, mi iPhone 6-al próbáltuk, tökéletes volt hozzá. Egy gyors szerszám nélküli kormányra rögzítés után már használhatjuk is zenehallgatásra, telefonálásra vagy épp térkép figyelésére a mobilunkat. Ami a méreteket illeti: 55-72 x 110-126mm és bilincs átmérő: 21-32mm. A termék 360 fokban forgatható.

 

bicikli mobiltartó - Neuzer kerékpár webshop
a biciklis mobiltartónak is beállítható a dőlésszöge

Puha szivacs anyaggal van borítva a mobil fogadó része, így jól viseli a rázkódást, használható akár erdős terepen is. Két oldalán állítható rögzítővel rendelkezik mely körbefogja a telefont. Az alján található egy fix rögzítő a tetején pedig egy opcionális állítható rögzító van, hogy biztonságosabban a negyedik pontján is tudjuk rögzíteni.

 

kerékpár telefontartó - Neuzer kerékpár webshop
jól rögzíthető bilincses megoldás

Az M-Wave mobiltartó kezelése könnyű, szerszám nélkül rögzíthető műanyag konzollal érkezik. A konzol akár mindig a kormányon maradhat, abban az esetben is, ha a telefon zsebben vagy a hátizsákban marad. Az érintőképernyő kezelése könnyen ment. A műanyag rögzítőbilincs hirtelen nem tűnik biztatónak, azonban kellőkép erősen fogja a kormányt.

       

kerékpár telefon tartó - Neuzer kerékpár webshop
könnyedén elfér egy rövid kormányon is
 

A mobiltartó használatával a telefon fedélzeti számítógépként üzemel, illetve a navigációs appok használatáról sem kellett lemondani. Bringázás közben a tájékozódás egyszerű volt.  Amennyiben kedvező áron keresne kerékpáros használatra telefontartót, az M-Wave beszerzése mindenképpen megfontolandó, megéri az árát!

 

Ezt a terméket is megtalálod webáruházunkban.
Kattints ide »

Ha pedig össze szeretnéd hasonlítani a mobil tartókat,
kattints ide »


Ha van már tapasztalatod, oszd meg a többiekkel, ha kérdésed van, tedd fel!
A poszt alatti kommentekben kitárgyalhatjuk a témát!

 

Viddabringát webshop by Neuzer Bicycle Company  |  +36 20 427 1232