Viddabringát blog

Viddabringát blog

Ha szerinted is olcsóbb egy rendes lakat, mint egy új bringa, akkor tudod, miről beszélünk. Mi is keressük a legjobb lakatot, most egy színes szilikon bevonatos U-lakatot teszteltünk az M-Wave kínálatából.
Olvasd el »

Te is félted a hátsód? Ne bízd a véletlenre! Ki szeretne egy kiadós tekerés után sajgó fenékkel újra bringára ülni? De nem sajgó fenékkel szívesen!
A Selle Royal 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal E-zone, Scientia, Respiro és LookIn modelleire.
Olvasd el »

Van, aki kerékpár computert szeret használni, és van, aki a telefonjára esküszik. Az biztos, hogy ha mobilt viszel magaddal, akkor egyben van a segéyhívód, a navigációd és az útvonal- és a teljesítmény rögzítése is megoldott.
De megoldott a telefonod rögzítése is? Megnéztük, menniyre praktikus az M-Wave kerékpáros telefon tartó használata.
Olvasd el »

Vannak olyan alapvető feladatok, amit minden kerékpáron rendszeresen el kell végezni ahhoz, hogy hosszú ideig megbízható és jó minőségű eszközünk legyen. Az alapvető karbantartási feladatokban adunk most tippeket, útmutatást - tulajdonképpen egy feladatlistát.
Olvasd el »

 

Hajtómű teszt: Ounce 522 - sokoldalú, haladós és dizájnos.
Olvasd el »

 

SR Suntour telszkóp és rugóstag szerviz tréninget tartott a forgalmazó Neuzer Kft. Nézd meg, hol lesz szakértő kezek közt a bringád!
Olvasd el »

 

Nézd át elektormos kerékpárokat összefoglaló katalógusunkat, olvass a pedelec motorokról, vagy hasonlítsd össze a különböző modelleket táblázatunkban!
Olvasd el »


Sokunknak okoz nehézséget megtalálni a megfelelő nyerget. Ebben segít a Kölni Sporttudományi Egyetem és a Selle Royal együttműködése, aminek köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő kerékpáros nyerget. Technológia, választék, szaküzletek. És erre is érvényes a 30 napos komfort garancia.
Olvasd el »

Hamax kerékpáros gyerekülések
Selle Royal kerékpár nyereg