Viddabringát blog

Viddabringát blog

Így bringázz kényelmesen a gyerekekkelBringázni jó, és a legkisebbek sem maradhatnak ki az élményből. Na de hogyan utazhatnak a legkényelmesebben és legbiztonságosabban? Összeszedtük a kerékpáros gyerekülésekkel és utánfutókkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Olvasd el »Megújultunk – Itt az új Cindy és Bobby
Van az úgy, hogy szükség van egy jó új gyerekkerékpárra, ami lehetőleg ne is kerüljön vagyonokba, hiszen a használója várhatóan 1-2 éven belül a régihez hasonlóan az új kétkerekűt is ki fogja nőni. Aggodalomra semmi ok, a kedvező árú, de élvezetes használati élményt nyújtó Cindy és Bobby modellek pont ezt az igényt elégítik ki - 2024 tavaszától ráadásul a korszerűség és mutatósság jegyében újragondolt formában. Mutatjuk, mi változott!

Olvasd el »
Teleszkópos villák - Amíg nincs baj, nem kell szervizelni?A teleszkópos villa az az alkatrész, amitől komoly teljesítményt várunk, ugyanakkor a legtöbb felhasználó esetében egyben az az alkatrész is, amit "egyáltalán nem kell karbantartani, amíg nincs vele gond". Csakhogy a valóság nem is állhatna távolabb ettől az elképzeléstől.

Olvasd el »A legjobb Cratoni sisakok nyári túrázáshozA nyár a legemlékezetesebb bringatúrák időszaka, de aki vágott már bele hosszabb távba felkészületlenül, tudja, hogy egy ilyen vállalkozás nem mindig csak móka és kacagás. A jó bringás kiegészítők különbséget tehetnek egy átszenvedett és egy szuper élményként megélt túra között, így a tökéletes kerékpár mellett ezek kiválasztására is érdemes időt szánni. A legfontosabb extra (pontosabban alap eszköz) a bukósisak - a cikkben ennek kiválasztásához nyújtunk segítséget, áttekintve a Cratoni márka legnépszerűbb darabjait.

Olvasd el »Bár felnőttek számára itthon a sisakviselés sajnos még mindig nem természetes, azt örömmel látjuk, hogy akár gyerekülésben, akár saját bringán ül a lurkó, az ő fején szinte minden esetben ott a kobak, és hát lássuk be, ők még rendszeresen ki is használják a sisak védelmi funkcióját. Összegyűjtöttük, hogy mire figyelj oda, ha gyermeksisakot vásárolsz!
Olvasd el »

A nyeregválasztás a bringán egy nagyon összetett kérdés, hiszen ahogy mondani szokták, ahány fenék, annyi nyereg. Az, hogy a te alfeledhez melyik passzol majd, megannyi tényező befolyásolja: a medence szélessége, üléspozíció a kormányhoz képest, pozíció a középcsapágyhoz képest, a combjaid vastagsága, a tipikusan lebringázott távolság és még a személyes preferenciák is. Összegyűjtöttük, hogy mit érdemes tudni Selle Royal nyereg vásárlása előtt!
Olvasd el »

A nyári bringatúrák nem csak arra jelentenek kiváló alkalmat, hogy egy kicsit kifújd a fáradt gőzt, de testmozgásnak sem utolsók. A testedzés azonban nem egyenlő a kényelmetlenséggel, a kettő közötti különbség pedig gyakran a megfelelő bringás kiegészítőkben rejlik. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a jó minőségű bringás extrák, amelyekkel biztonságosan és komfortosan, csak az élményre koncentrálva élvezheted a nyári barangolásokat.
Olvasd el »

Sokat nézegetted már a barátok fotóit a 3 napos Balaton kerülő túrájukról, vagy a Duna-menti német-osztrák útjukról és te is belevágnál? A legfrissebb blogbejegyzésünkben összegyűjtöttük, hogy melyik Neuzer bringákkal számíthatsz a leginkább örömteli túrára a nyári szezonban.
Olvasd el »

Megérkezett az új Neuzer Econelo: praktikus, mély átlépésű vázával, kényelmes üléspozíciójával, széles, jól párnázott, gumibakos csillapítású nyergével, hátra hajló kormányával és tenyérbe simuló markolatával talán pont az a bringa, amire mindig vágytál, hogy betekerj munkába, elgurulj bevásárolni, vagy hétvégén elkerekezz a közeli tó korzójára.
Olvasd el »

Hamax Traveller - a norvég cég alapmodellje, közel sem alap képességekkel. Termékteszt.
Olvasd el »

Hamax Outback teszt: 2022-ben még a norvég gyártó csúcsmodellje volt - mit nyújt a skandináv mérce szerint is kiemelkedő biztonságot és magas komfortot kínáló utánfuó?
Olvasd el »

Az Amiga a Hamax legújabb gyerekülése, amellyel a skandináv gyártó a praktikum, biztonság és kényelem hármasát ültette át egy elérhető árú, modern termékbe. Cikkükben a gyerküléscsalád legújabb tagját mutatjuk be.
Olvasd el »

Manapság már a mindennapjainkat átszövő dolog. Itt van közöttünk, csak sokszor észre sem vesszük. Ez a MI (Mesterséges Intelligencia). Gondoltuk, mókás lesz, ha próbálra tesszük egy szaktudást igénylő kérdésbe, de egész jó választ adott arra, "hogyan szállítsuk a gyermekünket kerékpárral?"
Olvasd el »

Ahhoz, hogy formában legyünk, a téli edzés legalább olyan fontos, mint az év többi része. Csakhogy télen sötét van és hideg és köd és eső. Hát akkor marad a szobabicikli. És hogy ne legyen dögunalmas, legyen inkább szobában biciklizés. Interaktív edzőgörgőn. Hogy mi az és miért jó?
Olvasd el »

A Novatec nem véletlenül népszerű márka a kerékpárosok körében. Minősége a legjobbakkal vetekszik, árban viszont nem éri utol őket. Most új kerékszettek kerültek a kínálatba. Ha szuperkönnyű országúti kereket keresel, vagy strapabíró edzéshez, CX-re vagy gravelre való kerékszettre van szükséged, megtaláltad.
Olvasd el »

Van néhány fogás, amivel meg lehet növelni egy e-bike akkumulátor élettartamát. Nem mindegy, mennyire merítjük le, mennyire töltjük fel, hogyan "teleltetjük", és még sok egyéb. A legjobb praktikákat szedtük össze, hogy sokáig jó legyen a te elektromos kerékpárod akkuja is.
Olvasd el »

Az elektromos eszközök akkumulátora is igényel némi karbantartást, és sok odafigyelést. Ahhoz, hogy ne öregedjen el elektromos kerékpárunk egyik legdrágább alkatrésze, fontos tároláskor is néhány dologra figyelmet fordítani.
Olvasd el »

Ha hallottad már nyekeregni, ha érezted már a talpadban a recsegést, miközben önfeledten pedáloztál volna, tudod miről beszélünk, ha azt mondjuk, hasznos, ha a középcsapágy jó minőségű anyagokból készül és duplán tömített. És Németországban, az Alfed Thun Gmbh. minőségellenőrei az összeszerelés megfelelőségére is nagy figyelmet fordítanak.
Olvasd el »

Nagyszerű lehetőség, hogy 2022. január óta adómentes juttatási forma a céges kerékpár és elektromos kerékpár flotta cafetéria keretre történő kiadása dolgozók számára - akár teljes magánhasználatra is. De milyen szabályozás vonatkozik erre a speciális esetre, amikor a vállalati kerékpárflottát használja a magánszemély? Könyvelő és könyvvizsgáló adja meg a válaszokat.
Olvasd el »

2022. január elseje óta adómentesen lehet vállalati kerékpárflottát beszerezni. Ezeket a kerékpárokat a cafeteria keret terhére a munkavállalók használhatják - akár magáncélra is. A részletekért és hogy hogyan lehet ingyenes a céges kerékpár, tanulmányozd át cikkünket!
Olvasd el »

Kerékpáros túrára kerékpáros túratáska kell. De milyen? Mennyi? Hova és hogyan jó felszerelni? Fusd át cikkünket, sőt küldj üzenetet személyre szabott tanácsadásért!
Olvasd el »

Mi az a gravel kerékpár? Te is hallottál már róla, nézték videót is, meg olvastál, de még vakarod a fejed? Összefoglaltuk, hogy mik az előnyei egy gravel bike-nak, miért érdemes ilyen biciklit választani.
Olvasd el »

Kerékpáros kirándulás közben irtó kellemetlen, ha valami elromlik a biciklin és nincs szerszámunk a javításhoz. Hogy ne érjen véget a biciklitúra egy apró hiba esetén is, összeszedtük, mi az az öt dolog, ami szerintünk elengedhetetlen kellék.
Olvasd el »

Oldd meg mindennapjaid egyszerűen! Hagyd hátra a dugókat, a parkolóhely keresést! Felejtsd el a benzinkúton való sorbanállást. Elektromos rásegítésű teherszállító kerékpárral szinte mindent meg lehet oldani.
Olvasd el »

[archív] Megjelentek a részletek, végre itt van az elektromos kerékpár pályázat leadás időpntja. Hogyan kell regisztrálni? Hol kell leadni az ebike állami támogatásra a pályázatot?
Olvasd el »

Mire is jó a pedálszenzoros ebike? Miért olcsóbb, és ha olcsóbb, jó-e? Az első kérdés, hogy mire? Erről szól legújabb pedelec cikkünk.
Olvasd el »

Pedálszenzoros, vagy nyomatékszenzoros ebike-ot válassz? Összefoglaltuk, miért jobb a nyomatékszenzoros pedelec.
Olvasd el »

[archív] Elektromos kerékpárok vásárlására írt ki pályázatot az ITM. 100-180.000Ft állami támogatással lehet ebike-ot venni.
Olvasd el »

Rengeteg kerékpárt teszteltetek nálunk, nagyon sokan megfordultatok a sátrunknál. Kipróbáltátok, milyen a legjobb minőségű Cratoni sisakban bringázni, és hogy milyen elképesztő stabilitást ad egy jól beállított csúcsminőségű teleszkópos villa. Idén sajnos elmarad a Mozgásvilág tesztnap, de majd pótoljuk. Ezeket hoztuk volna:
Olvasd el »

Sok szempontot figyelembe kell venni, ha el akarjuk dönteni, hogy melyik számunkra a legjobb túrakerékpár
Milyen terepen, milyen távon, mennyi csomaggal tervezzük a kerékpár túrát? Természetesen minden igényre meg lehet találni a leginkább megfelelő túra bicikilit. Összeszedtük, hogy a kerékpár típus milyen túrára a legjobb.
Olvasd el »

Milyen a jó városi kerékpár? Milyen biciklit használjak hétköznapi közlekedésre? Mik a legfontosabb szempontok, ha munkába járáshoz és bevásárláshoz keresek kerékpárt? Összeszedtük a legfontosabb ismérveket, a kényelmes bicikli kiválasztásának szempontjait.
Olvasd el »

Milyen a jó bringás világítás? Milyen lámpát válasszunk kozúti közlekedésre? Véleményünk szerint legyen kompakt, könnyen fel- és leszerelhető, legyen tölthető, és természetesen legyen erős fénye a villogónak. Milyen szempontok vannak még?
Olvasd el »

Mindig fontos, hogy a bringánkat ott találjuk, ahol hagytuk. Egy holland AXA lakattal erre nagy az esély :) Válassz U-lakatot, vagy hajtogatóst! De melyik a legjobb kerékpár lakat? Segítünk gyorstesztünkkel.
Olvasd el »

Te is félted a hátsód? Ne bízd a véletlenre! Ki szeretne egy kiadós tekerés után sajgó fenékkel újra bringára ülni? De nem sajgó fenékkel szívesen! Te tudod, melyik a legjobb kerékpár nyereg?
A Selle Royal 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal E-zone, Scientia, Respiro és LookIn modelleire.
Olvasd el »

Van, aki kerékpár computert szeret használni, és van, aki a telefonjára esküszik. Az biztos, hogy ha mobilt viszel magaddal, akkor egyben van a segéyhívód, a navigációd és az útvonal- és a teljesítmény rögzítése is megoldott.
De megoldott a telefonod rögzítése is? Megnéztük, menniyre praktikus az M-Wave kerékpáros telefon tartó használata.
Olvasd el »

Vannak olyan alapvető feladatok, amit minden kerékpáron rendszeresen el kell végezni ahhoz, hogy hosszú ideig megbízható és jó minőségű eszközünk legyen. Az alapvető kerékpár karbantartási feladatokban adunk most tippeket, útmutatást - tulajdonképpen egy feladatlistát.
Olvasd el »

Kerékpár hajtómű teszt: Ounce 522 - sokoldalú, haladós és dizájnos.
Olvasd el »

SR Suntour telszkóp és rugóstag szerviz tréninget tartott a forgalmazó Neuzer Kft. Nézd meg, hol lesz szakértő kezek közt a bringád! Itt találod a legjobb kerékpár teleszkóp szervízeket.
Olvasd el »

Nézd át elektormos kerékpárokat összefoglaló katalógusunkat, olvass a pedelec motorokról, vagy hasonlítsd össze a különböző modelleket táblázatunkban!
Olvasd el »

Sokunknak okoz nehézséget megtalálni a megfelelő nyerget. Ebben segít a Kölni Sporttudományi Egyetem és a Selle Royal együttműködése, aminek köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő kerékpáros nyerget. Technológia, választék, szaküzletek. És erre is érvényes a 30 napos komfort garancia.
Olvasd el »

Ha szerinted is olcsóbb egy rendes lakat, mint egy új bringa, akkor tudod, miről beszélünk. Mi is keressük a legjobb kerékpár lakatot, most egy színes szilikon bevonatos U-lakatot teszteltünk az M-Wave kínálatából.
Olvasd el »

Viddabringát webshop by Neuzer Bicycle Company  |  +36 20 427 1232