Viddabringát blog

Viddabringát blog

Kerékpáros túrára kerékpáros túratáska kell. De milyen? Mennyi? Hova és hogyan jó felszerelni? Fusd át cikkünket, sőt küldj üzenetet személyre szabott tanácsadásért!
Olvasd el »

Mi az a gravel kerékpár? Te is hallottál már róla, nézték videót is, meg olvastál, de még vakarod a fejed? Összefoglaltuk, hogy mik az előnyei egy gravel bike-nak, miért érdemes ilyen biciklit választani.
Olvasd el »

Kerékpáros kirándulás közben irtó kellemetlen, ha valami elromlik a biciklin és nincs szerszámunk a javításhoz. Hogy ne érjen véget a biciklitúra egy apró hiba esetén is, összeszedtük, mi az az öt dolog, ami szerintünk elengedhetetlen kellék.
Olvasd el »

Oldd meg mindennapjaid egyszerűen! Hagyd hátra a dugókat, a parkolóhely keresést! Felejtsd el a benzinkúton való sorbanállást. Elektromos rásegítésű teherszállító kerékpárral szinte mindent meg lehet oldani.
Olvasd el »

Megjelentek a részletek, végre itt van az elektromos kerékpár pályázat leadás időpntja. Hogyan kell regisztrálni? Hol kell leadni az ebike állami támogatásra a pályázatot?
Olvasd el »

Mire is jó a pedálszenzoros ebike? Miért olcsóbb, és ha olcsóbb, jó-e? Az első kérdés, hogy mire? Erről szól legújabb pedelec cikkünk.
Olvasd el »

Pedálszenzoros, vagy nyomatékszenzoros ebike-ot válassz? Összefoglaltuk, miért jobb a nyomatékszenzoros pedelec.
Olvasd el »

Elektromos kerékpárok vásárlására írt ki pályázatot az ITM. 90-150.000Ft állami támogatással lehet ebike-ot venni.
Olvasd el »

Rengeteg kerékpárt teszteltetek nálunk, nagyon sokan megfordultatok a sátrunknál. Kipróbáltátok, milyen a legjobb minőségű Cratoni sisakban bringázni, és hogy milyen elképesztő stabilitást ad egy jól beállított csúcsminőségű teleszkópos villa. Idén sajnos elmarad a Mozgásvilág tesztnap, de majd pótoljuk. Ezeket hoztuk volna:
Olvasd el »

Sok szempontot figyelembe kell venni, ha el akarjuk dönteni, hogy melyik számunkra a legjobb túrakerékpár
Milyen terepen, milyen távon, mennyi csomaggal tervezzük a kerékpár túrát? Természetesen minden igényre meg lehet találni a leginkább megfelelő túra bicikilit. Összeszedtük, hogy a kerékpár típus milyen túrára a legjobb.
Olvasd el »

Milyen a jó városi kerékpár? Milyen biciklit használjak hétköznapi közlekedésre? Mik a legfontosabb szempontok, ha munkába járáshoz és bevásárláshoz keresek kerékpárt? Összeszedtük a legfontosabb ismérveket, a kényelmes bicikli kiválasztásának szempontjait.
Olvasd el »

Milyen a jó bringás világítás? Milyen lámpát válasszunk kozúti közlekedésre? Véleményünk szerint legyen kompakt, könnyen fel- és leszerelhető, legyen tölthető, és természetesen legyen erős fénye a villogónak. Milyen szempontok vannak még?
Olvasd el »

Mindig fontos, hogy a bringánkat ott találjuk, ahol hagytuk. Egy holland AXA lakattal erre nagy az esély :) Válassz U-lakatot, vagy hajtogatóst! De melyik a legjobb kerékpár lakat? Segítünk gyorstesztünkkel.
Olvasd el »

Te is félted a hátsód? Ne bízd a véletlenre! Ki szeretne egy kiadós tekerés után sajgó fenékkel újra bringára ülni? De nem sajgó fenékkel szívesen! Te tudod, melyik a legjobb kerékpár nyereg?
A Selle Royal 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállal E-zone, Scientia, Respiro és LookIn modelleire.
Olvasd el »

Van, aki kerékpár computert szeret használni, és van, aki a telefonjára esküszik. Az biztos, hogy ha mobilt viszel magaddal, akkor egyben van a segéyhívód, a navigációd és az útvonal- és a teljesítmény rögzítése is megoldott.
De megoldott a telefonod rögzítése is? Megnéztük, menniyre praktikus az M-Wave kerékpáros telefon tartó használata.
Olvasd el »

Vannak olyan alapvető feladatok, amit minden kerékpáron rendszeresen el kell végezni ahhoz, hogy hosszú ideig megbízható és jó minőségű eszközünk legyen. Az alapvető kerékpár karbantartási feladatokban adunk most tippeket, útmutatást - tulajdonképpen egy feladatlistát.
Olvasd el »

Kerékpár hajtómű teszt: Ounce 522 - sokoldalú, haladós és dizájnos.
Olvasd el »

SR Suntour telszkóp és rugóstag szerviz tréninget tartott a forgalmazó Neuzer Kft. Nézd meg, hol lesz szakértő kezek közt a bringád! Itt találod a legjobb kerékpár teleszkóp szervízeket.
Olvasd el »

Nézd át elektormos kerékpárokat összefoglaló katalógusunkat, olvass a pedelec motorokról, vagy hasonlítsd össze a különböző modelleket táblázatunkban!
Olvasd el »

Sokunknak okoz nehézséget megtalálni a megfelelő nyerget. Ebben segít a Kölni Sporttudományi Egyetem és a Selle Royal együttműködése, aminek köszönhetően mindenki megtalálhatja az igényeinek leginkább megfelelő kerékpáros nyerget. Technológia, választék, szaküzletek. És erre is érvényes a 30 napos komfort garancia.
Olvasd el »

Ha szerinted is olcsóbb egy rendes lakat, mint egy új bringa, akkor tudod, miről beszélünk. Mi is keressük a legjobb kerékpár lakatot, most egy színes szilikon bevonatos U-lakatot teszteltünk az M-Wave kínálatából.
Olvasd el »

Viddabringát webshop by Neuzer Bicycle Company  |  +36 20 427 1232