Összefoglaló a vásárlási feltételekről

A vásárlás a viddabringat.hu weboldalon keresztül lehetséges a Neuzer Kft.-től, webshop felhasználói fiók regisztrációval, vagy regisztráció nélkül, majd választható fizetési feltétellel (előreutalás, utánvét, készpénz) és szállítási móddal (csomagküldő, személyesen partnerünknél).
A webáruházban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, melyek gyakran változhatnak, ezért végleges árnak a megrendelés visszaigazoláson szereplő bruttó ár számít. A megrendelt termékhez a csomag szállítási díja külön tételben bruttó áron kerül felszámításra!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
Személyes átvétel partnereinknél lehetséges, ahol készpénzben tud fizetni (bankkártyás fizetésre a megjelölt üzletekben van lehetőség). Amennyiben átvételi pontra rendelte csomagját, kérjük, várja meg, amíg e-mailben visszaigazoljuk, hogy mikortól veheti át a megrendelt árut! Szállítási költség ebben az esetben is felszámításra kerül, részletekről a szállítási költségek címszó alatt olvashat. Az átvételi pontra rendelt áru minimális rendelési értéke bruttó 5000 Ft. 

SZÁLLÍTÁS
Webáruházunkban megrendelt termékeket (kerékpárok kivételével) az ország egész területén házhoz szállítjuk. Szállítási határidő 3-8 munkanap, melyben futárszolgálat áll segítségünkre, honlapjukon online csomagfigyelő üzemel. Hétvégén nincs kiszállítás.
Kerékpár átvételére csak partnereinknél, kerékpár szaküzletben van lehetőség, ahol szakszerű üzembe helyezést követően adják át a terméket.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:
Magyarország egész területén bruttó 2.100 Ft/csomag, akár házhozszállítást, akár szaküzletben való átvételt választ.
Utánvétes (minden típusú készpénzes) fizetés esetén a futárszolgálat bruttó 890,-Ft pénzkezelési díjat számít fel.
A bruttó 50.000,-Ft értéket (melybe a kerékpár vételára nem számolható bele) meghaladó rendelések esetén nem számítunk fel csomagküldési díjat.
Kerékpárok szállítási költsége 3.200 forint/darab, az elektromos kerékpároké 6.000 forint/darab.

Szállítás külföldre előreutalással (helységtől függően egyeztetjük és a legkedvezőbb árat biztosítjuk.)

JÓTÁLLÁS ÉRVÉNYESÍTÉSÉNEK HELYE
A megvásárolt termékekre a jótállás a vásárlás helyén érvényesíthető: abban a szaküzletben, ahol a terméket átvette. Javasoljuk, hogy válassza a lakhelyéhez legközelebb eső kerékpárboltot!

FIZETÉS
Előreutalásnál:
a rendelés visszaigazoláson szereplő összeg (+szállítási költség/ek) bankszámlára (10403648-49555553-53551015) történő befizetéssel történik, a rendelési szám közleményben való feltüntetésével, amit akkor tekintünk teljesítettnek, ha megjelenik a Neuzer Kft. bankszámláján!

Személyes átvételkor készpénzben, vagy (a megjelölt boltokban) bankkártyával tud fizetni.

Utánvétel esetén: a csomagküldő munkatársának átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával történik a számla kiegyenlítése.

Bankkártyával: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Minden további feltétel részletesen olvasható az Általános szerződési Feltételekben!


Amennyiben a tövény által biztosított 14 napon belül szeretne elállni vásárlásától, kérjük, töltse ki és juttassa el hozzánk ezt az elállási nyilatkozatot! (A visszaküldés költsége elállás esetén a vásárlót terheli.)

Elállási nyilatkozat letöltése >

Viddabringát webshop by Neuzer Bicycle Company  |  +36 20 427 1232