LÁMPA ELSŐ TÖLTHETŐ BUSTER 200 SIGMA SPORT

LÁMPA ELSŐ TÖLTHETŐ BUSTER 200 SIGMA SPORT

viddabringat ár: 15.290 Ft
nincs raktáron

TERMÉK SPECIFIKÁCIÓK

Cikkszám 55101040
Márka Sigma

TERMÉK LEÍRÁS

Apró lámpa, nagy teljesítménnyel. 200 lumen fényerő. A speciális LED technológiának és az optikának köszönhetően kitűnően megvilágítja a közvetlen környezetet, a távoli középső területet és az oldalsó részeket is. A lencse kiképzésének köszönhetően oldalról is jól láthetó.
Kormányra (22-32 mm) rögzíthető. Működési idő üzemmódtól függően max. 8 óra . A csomag tartalma lámpa, kormányra való rögzítéshez csatlakozó. Feltöltési idő 3 óra. Tömeg:104 g

Tesztünkből:
"Véleményem szerint négy fő szempont van a fényszórók vásárlásakor: teljesítmény, ár, könnyű használat és minőség. Tehát milyen is a Sigma Buster 200 LED első lámpa? Dióhéjban nagyon jó, mint városi fény, minőségi darab, miközben szép és könnyű. Hat üzemmódja van: három állandó (200, 100 és 50 lumenes) és három villogó (normál, villanófényű és SOS). A töltési ideje 2 óra 30 perc gyorsabb, mint a megadott 3 óra. Az egyes LED-ek fénysugara nagyon fényes, ez tökéletesen alkalmas arra, hogy figyelmeztesse a többi úthasználót, ha kerékpározunk a városban. "A lámpa bekapcsolásához gyorsan kétszer nyomja meg, a kikapcsolásához tartsa nyomva." – ahogy a használati útmutató mondja. Ezáltal gyakorlatilag lehetetlen véletlenül bekapcsolni, amikor a táskában van, ami jó dolog. A dobozban található még egy sisak-konzol adapter is. USB-n keresztül újratölthető.
Összességében nagyon sok jó tulajdonsága van a Buster 200-nak, tisztességes konstrukció minőségi darab."

LÁMPA ELSŐ TÖLTHETŐ BUSTER 200 SIGMA SPORT
LÁMPA ELSŐ TÖLTHETŐ BUSTER 200
nincs raktáron
viddabringat ár: 15.290 Ft
Viddabringát webshop by Neuzer Bicycle Company  |  +36 20 427 1232